27 d’octubre de 2020 27/10/20

Tots a la recerca de Rebeca, la vaca més famosa de Borriana

Tots a la recerca de Rebeca, la vaca més famosa de Borriana  - (foto 1)
  • Els mitjans de comunicació espanyols es fan ressò de la desaparició de la vaca

  • Centenars de ‘memes’ i imatges fan referència a la situació en xarxes socials

MÉS FOTOS
Tots a la recerca de Rebeca, la vaca més famosa de Borriana  - (foto 2)
Tots a la recerca de Rebeca, la vaca més famosa de Borriana  - (foto 3)

Una vaca desapareguda durant 12 dies. Policia, bombers i drones en la seua cerca i fins a un compte de twitter en el seu honor. La vaca Rebeca -així se la coneix des d'ara- és sens dubte l'animal més famós en estos moments.

Borriana és notícia a nivell nacional per la famosa desaparició que recordarem a partir d'ara: la d'una vaca que va fugir durant les festes de la Misericòrdia i d'açò fa ja dotze dies. Des de llavors han hagut diverses falses alertes de que l'havia capturada -l'última en la vesprada d'ahir tal i com els hem contat a elperiodic.com- però Rebeca segueix solta.

La cerca de la famosa vaca, malgrat la gravetat de la situació, pot arribar a resultar graciós. I així ho han vist centenars de persones que han decidit donar-li la volta a l'assumpte amb 'memes', imatges i frases amb Rebeca com a protagonista. 'La vaca que riu', l'escut de Borriana amb la imatge del cap de bestiar, o missatge en suport a la vaca fugida com 'Corre, Rebeca, Corre!', estan sent protagonistes aquest divendres en les xarxes socials.

Una versió de Telma i Louis en la qual es fa protagonista Rebeca, missatges de suport com "Enamorada de la història de la vaca Rebeca. Espere que córrega i que ningú aconseguisca agafar-la. A veure si arriba a l'Índia, que allí és sagrada" o missatges al FBI en els que es demana suport, Rebeca ha enamorat a les xarxes socials. Hi ha fins i tot un compte de twitter ja creat en honor a la desapareguda Rebeca. En la seua descripció podem llegir 'maleït dron' en referència a la cerca des de l'aire del cap de bestiar.

La veritat és que, bromes a part, la vaca segueix sense haver-se localitzat. Hi ha un dispositiu actiu en estos moments que segueix cercant a la que passarà a la història com Rebeca, la vaca més famosa de Borriana.

Pujar