1 de desembre de 2020 1/12/20

Reyes Martí: “Lluita pels teus objectius i la vida et recompensarà”

Reyes Martí - València, mascletà 8 de març
Reyes Martí - València, mascletà 8 de març
  • La pirotècnica de Burriana ha disparat la mascletà d'aquest divendres 8 de març, Dia Internacional de la Dona

Galeria de fotos
Valencia - Fallas 2019 - Mascletà 8 de marzo
Valencia - Fallas 2019 - Mascletà 8 de marzo
MÉS FOTOS
Reyes Martí: “Lluita pels teus objectius i la vida et recompensarà”  - (foto 2)
Reyes Martí: “Lluita pels teus objectius i la vida et recompensarà”  - (foto 3)
Reyes Martí: “Lluita pels teus objectius i la vida et recompensarà”  - (foto 4)
Reyes Martí: “Lluita pels teus objectius i la vida et recompensarà”  - (foto 5)
Reyes Martí: “Lluita pels teus objectius i la vida et recompensarà”  - (foto 6)

"Lluita pels teus objectius i al final la vida et compensarà". És el missatge que ha volgut llançar Reyes Martí a totes les dones en aquest divendres 8 de març. I ho ha fet d'una forma molt especial, fent retrunyir la plaça d'Ajuntament de València en una mascletà que passarà a la història com la "mes reivindicativa i combativa", tal com assegurava la mateixa pirotècnica en declaracions a elperiodic.com.

"Quina millor manera de manifestar-me aquest Dia Internacional de la Dona que fer-lo disparant la mascletà", ha explicat emocionada a aquest digital uns minuts abans que ensordir la capital del Túria. I és que el dispar tenia una història darrere: "Homenatgem la dona amb fum morat, a les víctimes de la violència de gènere amb trons tipus salve, simbolitzem els crits de condemna de la societat amb xiulades i acabem amb fum blanc com a símbol de pau".

I així ha sigut. Reyes Martí no ha defraudat i així ho han pogut comprovar les milers de persones que han abarrotat la plaça de l'Ajuntament de València aquest divendres. I és que, després de dos anys en la setmana gran de falles, han tornat 8 de març "amb moltíssima il·lusió i força". Així ho ha explicat la mateixa Reyes en declaracions a elperiodic.com: "Un 8 de març sense Reyes Martí dóna la sensació de que falta alguna cosa". Però aquest divendres no ha faltat.

140 quilos de massa pirotècnica, sis minuts imparables i 650 ordres han compost aquesta cita històrica amb la mascletà que ens ha deixat amb el cos gelat al final d'aquesta: una seqüència de 25 segons on més de 3.000 trons han tancat la mateixa: "És la més emotiva que hem creat en la nostra història", assegura Reyes Martí.

Recorda que pots seguir en directe de dilluns a divendres totes les mascletàes que es disparen des de l'Ajuntament en la pàgina web d'elperiodic.com i a través de la pàgina de Facebook d'elperiodic.com, punxant ACÍ.

Pujar