elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Hui es revela l'esperat ‘manifest’ de les Reines Falleres de Burriana

Hui es revela l'esperat ‘manifest’ de les Reines Falleres de Burriana
  • Pas previ per a les Exaltacions que tindran lloc la setmana vinent

Tot està llest a Burriana per a arrancar un nou cicle faller. Aquest divendres a la vesprada té lloc un dels actes més esperats per als fallers i amants de la cultura i tradició festives: la inauguració dels manifests d'Elena Pastor i Julia López així com de les seues respectives Corts d'Honor.

La Caixa Rural de Burriana acollirà a partir de les 19.30 d'aquesta vesprada el secret millor guardat de la Reines Falleres de Burriana i podrem veure els detalls de les indumentàries i complements que lluiran el pròxim exercici.

 És el pas previ a un dels dies més importants del calendari josefino que tindrà lloc la setmana vinent, les Exaltacions. “Estem ultimant els detalls perquè no falte res en el seu moment”, ha explicat la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer a elperiodic.com. Un dia molt especial, reconeix la també presidenta de Junta Local Fallera, ja que inaugura un nou exercici: “És el començament i volem que tots els fallers gaudisquen d'ell”.

Federació i Junta uneixen esforços

L'arrencada del nou cicle faller està coincidint amb la ronda de reunions que Junta Local Fallera i Federació de Falles de Borriana estan tenint per a sumar esforços, evitar duplicitats i millorar l'organització de les falles, tal com els va avançar elperiodic.com. L'última d'elles, de Junta Local amb els presidents de les falles, va tindre lloc aquest mateix dimecres.

“Vam estar parlant de com està la situació i com podem arribar a encaixar-ho. Cal tindre en compte que el fons és el mateix per a tots, la qual cosa volem és que les falles tiren avant de la millor manera possible”, explica la regidora de Festes. Està previst que en els pròxims dies es produïsca una nova reunió per a anar avançant encara que, de moment, no parlen de dates ni de quan podria fer-se efectiva aqueixa “fusió”.

Pujar