19 de setembre de 2020 19/9/20

El PP reivindica inversió per a rehabilitar el Mercat Municipal

El PP reivindica inversió per a rehabilitar el Mercat Municipal - (foto 1)

  El Mercat Municipal de Borriana ha obert avui les portes d'un nou negoci que ha decidit instal·lar-se en aquest emblemàtic edifici de la ciutat amb l'objectiu de posar a la venda "la qualitat dels productes que identifica al nostre comerç".

  Per a Ana Montagut, regidora del PP en la localitat, la inauguració d'aquest nou punt de venda constata que "Borriana avança per la fortalesa d'empresaris i emprenedors". Un esperit fonamental que "permet que seguim avançant i promocionant la qualitat dels nostres productes en un espai tan emblemàtic i singular com és el nostre Mercat Municipal".

  El Partit Popular de Borriana incloïa en el seu programa de govern la rehabilitació d'aquest immoble. "Per a nosaltres, el Mercat Municipal és i segueix sent un símbol i emblema de la capacitat comercial de la nostra ciutat. Per açò", ha recordat Montagut, "vam contemplar en el nostre programa dinamitzar la seua activitat com a epicentre de l'activitat comercial, centre neuràlgic i motor de l'economia".

  "L'obertura d'aquest nou negoci avui constata que malgrat que no arriben inversions a l'immoble, la fortalesa dels nostres ciutadans és decidida". "Ens alegrem enormement de l'engegada d'aquesta nova iniciativa i confiem que a ella se sumeixen altres més", ha manifestat Montagut.

   1 comentari
  Jaume 1
  Jaume 1
  05/09/2017 01:09
  Malfainers

  I que vàreu fer en 20 anys , esmorzar al centre Espanya ? Que poca vergonya que teniu

  Pujar