20 d’octubre de 2020 20/10/20

L'alumne de Burriana positiu en coronavirus “és un cas aïllat i controlat”

L'alumne de Burriana positiu en coronavirus “és un cas aïllat i controlat” - (foto 1)
  • El centre educatiu demana tranquil·litat a les famílies i confiança

Una setmana després que els centres educatius de tota la Comunitat tornaren a obrir les seues portes després de sis mesos sense alumnes en les seues instal·lacions, aquest dimarts a la vesprada coneixíem la notícia: un alumne de CEIP José Iturbi de Burriana donava positiu en coronavirus.

Tal com et va comptar elperiodic.com, es tracta d'un xiquet que cursa 3r de Primària i que en aquests moments es troba aïllat per a evitar més contagis. La resta dels seus companys continuen acudint a classe amb total normalitat.

Des del col·legi han volgut enviar un missatge de tranquil·litat a les famílies, als qui demanen confiança en els protocols: “S'ha realitzat tot el protocol indicat per salut pública i es tracta d'un cas aïllat i controlat que no requereix de cap mesura extraordinària, per tant, tots els grups continuen amb total normalitat”.

“En tot moment, s'han seguit les instruccions marcades. Us demanem tranquil·litat, ja que no s'ha identificat cap un altre contagi” insisteixen des del centre. Amb això, cal recordar que no és el primer cas que s'ha donat en la Comunitat en els últims dies perquè una dotzena de centres s'han vist esguitats pel coronavirus.

Pujar