17 de febrer de 2020 17/2/20

La Falla Barri la Mota presenta a les seues falleres del 2020

La Falla Barri la Mota presenta a les seues falleres del 2020 - (foto 1)

  Després dels actes nadalencs, es reprenen les presentacions falleres en la localitat de Burriana. Aquesta vegada li ha tocat a la Falla Barri la Mota.

  L'acte es va dividir en dues parts. La primera va arrancar amb les falleres d'enguany ja assegudes en l'escenari i on van anar pujant les diferents comissions falleres. Aquesta part va ser conduïda per Laura Tornador (fallera major de la falla en el 2009) i Jessica Lara (fallera major de la falla en el 2013). La segona part va ser conduïda per Javier Gual, qui va ser el responsable de donar un toc privat a l'acte.

  De la junta gestora d'enguany s'encarrega José Adrián Coronado (un veterà, president des del 2012), Ricard Romero Cano (segon any) i Alfonso Coronado Ayala (nou).

  La cort d'honor major està formada per huit falleres majors de la història de la Mota. Aquestes són Marta Ortells Martí (FMI 2011), Sandra Carda Planelles (FM 2011), Sílvia Carda Planelles (FM 2012), Ylenia Pastor Abaso (FM 2014), Maria Coronado Ayala (FM 2015), Marta Terren Díaz (FM 2016), Sílvia Peirats Renau (FM 2017) i Noelia Díaz Diago (FM 2018).

  Respecte a la cort d'honor infantil, està composta per Núria Bornes Puig, Leyre Lara Silvestre (FMI 2018) i Aitana Andreu Abaso.

  Una vegada presentades les màximes representants d'enguany, es van acomiadar les dues falleres majors del 2019, mare i filla. Nerea Palero Monfort, fallera major infantil, acompanyada pel seu germà i president infantil Joan Palero Monfort. I Lorena Monfort Rovira, fallera major, acompanyada per un dels membres de la junta gestora del 2019, Ricard Romero Cano.

  Després d'acabar l'acte de presentació, va haver-hi sopar i discomòbil per a tots aquells que van abrigallar a la comissió durant aquest dia tan especial.

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
  Pujar