21 de gener de 2021 21/1/21

Declarat un incendi a la zona de Novenes de Calatrava de Borriana

Declarat un incendi a la zona de Novenes de Calatrava de Borriana - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Declarat un incendi a la zona de Novenes de Calatrava de Borriana - (foto 2)
  Declarat un incendi a la zona de Novenes de Calatrava de Borriana - (foto 3)
  Declarat un incendi a la zona de Novenes de Calatrava de Borriana - (foto 4)
  Declarat un incendi a la zona de Novenes de Calatrava de Borriana - (foto 5)

  Un incendi s'ha declarat en la vesprada de hui dijous en el terme municipal de Borriana, concretament en la zona d'eixample del PAI de Novenes de Calatrava, entre els Carrers de la Haia i el Carrer Atees. Uns tres mil metres de parcel·la, aproximadament, s'han vist afectats per un foc que s'ha propagat ràpidament gràcies a l'intens vent que ha bufat durant el dia de hui.

  La Comunitat Valenciana es trobava íntegrament en alerta intervé per possibles focs durant tota la jornada a causa de les ratxes de vent i a les temperatures agradables que ja es gaudeixen en esta estació de l'any. No obstant açò, la ràpida actuació dels bombers ha sigut clau per a evitar que el foc es poguera propagar en una zona en la qual un considerable nombre de parcel·les i terrenys es troben en estat d'abandó i presenten una falta de manteniment que, acumulant ingents quantitats de matolls i plantes seques, pot arribar a constituir un potencial focus d'incendi.

  El PAI, que va ser inaugurat en 2008, pretenia ser una de les noves zones d'expansió de la ciutat, malgrat açò, després de l'esclat de la coneguda com a 'bambolla immobiliària' i l'inici de la crisi, la zona va quedar abandonada i presenta des de fa anys un estat d'abandó i deixadesa que, en aquesta ocasió, ha derivat en un incendi afortunadament sense majors conseqüències ni danys personals.

   3 comentaris
  Paco Gomez F
  Paco Gomez F
  12/05/2017 01:05
  A buenas horas.

  Comentar que estos solares están así desde hace bastante tiempo más de tres años. No comencemos a hacer partidismo de los actuales cuando el problema viene de años atrás y no gobernaban los mismos que ahora, es decir que con los de antes pasaba lo mismo.

  Pujar