17 de novembre de 2019 17/11/19

Burriana acull l'exposició de Playmobil més gran en la història de la província de Castelló

Burriana acull l'exposició de Playmobil més gran en la història de la província de Castelló - (foto 1)
  • Més de 2.000 figures i 20.000 peces de Clics de Playmobil componen la mostra

MÉS FOTOS
Burriana acull l'exposició de Playmobil més gran en la història de la província de Castelló - (foto 2)

Col·leccionistes i aficionats de Playmobil estan d'enhorabona. El Centre Municipal de Cultura la Mercé (Burriana) acull per primera vegada, des del 24 d'octubre fins al 5 de gener, l'exposició més gran organitzada fins hui a la província de Castelló, la qual comptarà amb més de 2.000 figures i 20.000 peces de Clicks de Playmobil.

L'Associació Espanyola de col·leccionistes de Playmobil 'Aesclick' ha organitzat aquesta mostra juntament amb la Regidories de Cultura, Educació i Joventut de l'Ajuntament de Burriana. Hi haurà huit diorames més un Betlem, el qual es muntarà al desembre. L'exposició ha sigut creada pels seus socis, qui representaran mons màgics i reals de la iconografia cultural.

Es delectaran amb vaquers, científics, esportistes, pirates, fades, pallassos i un llarg etcètera de figures que enalteixen els valors de respecte, superació i solidaritat, "aspectes que ha d'aprendre qualsevol xiquet", han explicat els organitzadors de la mostra.

Així mateix, també podran trobar un Photocall amb el Click gegant i el tradicional i divertit joc de "El Click amagat", on els xiquets hauran de trobar la figura que està amagada en cada diorama, podent entrar en el sorteig de caixes de joguets de Playmobil.

L'entrada és lliure i els col·legis podran visitar-la, amb cita prèvia, tots els matins. Així doncs, els dies 22, 23 i 24 de novembre se celebrarà un mercat de col·leccionisme playmobil, on es podran observar objectes Vintage, Customs, accessoris, marxandatge; a més de joguets nous amb col·leccionistes de tota Espanya.

Amb aquesta exposició es pretén mantindre la idea de no voler mai deixar de ser xiquets i perdre's en el món Playmobil, fent passar bons moments amb la família i recordant la infància i les vesprades de jocs, conviden els organitzadors.

ocultar
Burriana acull l'exposició de Playmobil més gran en la història de la província de Castelló
Pujar