18 de setembre de 2020 18/9/20

Així va ser la 'tirà de traca' de la Falla Barri la Mota

Així va ser la 'tirà de traca' de la Falla Barri la Mota - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Burriana - Falles 2020 - F. La Mota - Demanà de Falleres
  Burriana - Falles 2020 - F. La Mota - Demanà de Falleres
  MÉS FOTOS
  Així va ser la 'tirà de traca' de la Falla Barri la Mota - (foto 2)
  Així va ser la 'tirà de traca' de la Falla Barri la Mota - (foto 3)

  El calendari faller de Burriana continua avançant. Aquest dissabte va tindre lloc a l'Hotel Aloha de la localitat la tradicional tirà de la traca de la Falla Barri La Mota. Un acte senzill, amb el qual la comissió ha volgut homenatjar les seues falleres.

  La trobada va estar caracteritzada per l'emoció i l'afecte, doncs cadascuna de les falleres que integraran la Cort aquest 2020 van rebre unes boniques paraules per part de la presentadora, qui els va lloar i va agrair el seu compromís amb la falla.

  La Cort Infantil està composta enguany per:Leyre Lara, Aitana Andreu i Nuria Borns. Per part seua, la Cort Major 2020 serà molt especial perquè la conformen algunes de les Falleres Majors de la història del Bri: Sandra Carda (2011), Marta Ortells (FMI 2011), Silvia Carda (2012), Ylenia Pastor (2014), María Coronado (2015), Marta *Terren 82016), Silvia Peirats (2017) i Noelia Díaz (2018).

  La cita, a la qual van assistir els membres de la comissió, va finalitzar amb l'himne de la falla. Un fermall perfecte per a una nit que marca el rumb de l'any faller.

   

  En clau de Falla

  En clau de FallaEntrar en el especial
  Pujar