elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Noves parades de fruites, teles, adobats, dolces i roba en el Mercat Ambulant dels dimecres

Noves parades de fruites, teles, adobats, dolces i roba en el Mercat Ambulant dels dimecres
  MÉS FOTOS
  Noves parades de fruites, teles, adobats, dolces i roba en el Mercat Ambulant dels dimecres - (foto 2)

  El Mercat Ambulant de Burjassot compta, des de dimecres passat 7 de setembre, amb noves parades que s'han incorporat per a augmentar la seua oferta comercial. Aquestes noves parades són el resultat de l'adjudicació de vacants que l'Ajuntament va traure a concurs el passat mes de juliol.

  En total, es van atorgar 14 parades (la totalitat dels espais disponibles) de 4, 5, 6 i 7 metres. Respecte a l'objecte de venda d'aquests nous llocs, la principal novetat és la incorporació de l'alimentació, amb una de nova parada de fruites, única al mercat. També hi ha una parada d'olives i adobats, una de pasta seca i dolços i una altra de xurros. Però, a més, també hi ha una nova parada de venda de teles al pes i altres nous llocs de roba (bijuteria, calçat masculí, roba interior, calcetins i mitges, complements i roba de llar).

  El regidor de Mercats i Comerç, Roc Senent, s'ha felicitat per aquestes noves incorporacions i ha volgut destacar el dinamisme d'un mercat que es troba al 100% de la seua capacitat, quant a espais.” La demanda, en aquesta última tanda d'adjudicacions, ha superat clarament l'oferta i han sigut moltes les propostes que han hagut de quedar fora. Això demostra l'interès comercial que té el nostre poble i el seu Mercat dels dimecres”, va declarar l'edil dimecres passat.

  Pujar