elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un conductor que circulava en direcció contrària per Burjassot es dóna a la fugida i intenta atropellar a un agent

Un conductor que circulava en direcció contrària per Burjassot es dóna a la fugida i intenta atropellar a un agent
  • La Policia Nacional van aconseguir detenir a l'individu que va baixar del turisme i va fugir corrent

El sospitós va denunciar posteriorment haver sigut agredit i despertar a l'interior del seu vehicle, sense recordar què havia ocorregut, per la qual cosa se li imputa també un delicte de simulació de delicte

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat valenciana de Burjassot a un home de 52 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, simulació de delicte i atemptat contra agent de l'autoritat, després de donar-se a la fugida en el seu vehicle, intentar atropellar a un policia i denunciar posteriorment haver sigut agredit i no recordar res de l'ocorregut.

Els fets van tenir lloc la matinada del 19 de març, sobre les cinc i mitja, quan agents que prestaven servei de prevenció de la seguretat ciutadana van observar com un vehicle circulava en direcció contrària en una via d'un solo sentit.

Els policies es van aproximar al turisme, però el seu conductor, en lloc de minorar la marxa, va emprendre la fugida a gran velocitat i ignorant els encreuaments de carrers, posant en perill la seguretat viària.

El vehicle policial va aconseguir donar-li abast, intentant limitar la mobilitat del turisme perquè no continuara amb la fugida, moment en el qual el conductor va realitzar una maniobra evasiva, provocant que el cotxe policial impactara contra un fanal, produint-se danys en aquest.

Els agents van descendir del vehicle, indicant al conductor que parara el motor, moment en el qual aquest va reiniciar la marxa de manera brusca, intentant atropellar a un dels policies, i va aconseguir fugir baixant amb el turisme per les escales situades des de la plaça Concepción Arenal cap a la plaça Gómez Ferrer, abandonant el lloc a gran velocitat per l'avinguda Blasco Ibáñez.

Les investigacions dels agents van permetre localitzar poc després al sospitós, qui tan sols unes hores després de l'ocorregut, pel que sembla a fi d'eludir l'acció policial, havia interposat una denúncia afirmant que quan va anar a pujar al seu vehicle, algú li va colpejar, despertant més tard a l'interior del turisme sense saber el que havia succeït durant les hores en què va tenir lloc la persecució.

Per tot això, l'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, simulació de delicte i atemptat contra agent de l'autoritat. L'arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Pujar