elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans reafirma el seu projecte de centre per a Burjassot

Ciutadans reafirma el seu projecte de centre per a Burjassot
  • Subiela: “Els dos regidors, juntament amb l'agrupació, continuem il·lusionats i amb moltes ganes de treballar per a millorar la vida dels nostres veïns”

“Ciutadans (Cs) reafirma el seu projecte de centre per a Burjassot”, ha assegurat el seu portaveu, Toni Subiela, qui ha destacat que “l'agrupació de Burjassot continua creient en la política liberal, assenyada i moderada que representa Cs”. 

En aquest sentit, ha declarat, “Tatiana Sanchis i jo mateix, com a regidors, juntament amb la resta de l'agrupació continuarem treballant amb la mateixa il·lusió i ganes que el primer dia”. “Som persones de la societat civil, que no ens sentíem representats pel bipartidisme i que continuem tenint aqueixa mateixa idea”, ha explicat. 

Per això, ha esgrimit, "som més Ciutadans que mai i continuarem esforçant-nos per i per a Burjassot, allunyats del populisme i el nacionalisme, i buscant el millor per als nostres veïns", ha destacat, al mateix temps que ha subratllat que “demà mateix defensarem una moció per a ajudar els autònoms  que sobreviuen i els que es llancen a muntar un negoci al nostre poble”. 

Pujar