elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Burjassot aconsegueix el compromís del govern per a millorar el parc de la Cantereria

Cs Burjassot aconsegueix el compromís del govern per a millorar el parc de la Cantereria
  • Subiela “Encara que el PSPV ha rebutjat la nostra moció per a condicionar el parc, assegura que durà a terme la majoria de les nostres demandes”

MÉS FOTOS
Cs Burjassot aconsegueix el compromís del govern per a millorar el parc de la Cantereria - (foto 2)

El portaveu del grup municipal Ciutadans (Cs) Burjassot, Toni Subiela, ha celebrat “el compromís del govern per a millorar el parc de la Cantereria”. “És un parc amb enormes possibilitats, però s'ha quedat a mig fer”, ha esgrimit.

Per això, ha explicat, “el que proposàvem és que s'aprofitara els diners gastats millorant el servei als veïns”. “A pesar que l'equip de govern ha votat en contra de la nostra iniciativa, ha acceptat reparar les fustes i les canastres de la pista multiesportiva, posar tela de ràfia per a realitzar zones d'ombra i instal·lar una zona d'esbarjo infantil”, ha destacat, al mateix temps que ha lamentat “el rebuig dels socialistes a col·locar tanques en la pista de futbol”.

Per a Subiela, “una inversió a mig fer no és una inversió, és un balafiament”. “És un desastre que la pista de futbol sala no es puga gastar perquè no té tanca ni xarxes, que la pista multiesportiva tampoc estiga operativa durant tant de temps perquè li falten peces i que les estructures metàl·liques que decoren el parc hagen estat sense donar ombra fins que nosaltres hem proposat aquesta moció”, ha assegurat.

En la mateixa línia, ha denunciat l'edil de la formació liberal, “els veïns s'han queixat que la soledat i abandó del parc està servint de refugi a xicotets botellons i consum d'estupefaents quan fosqueja”.

Finalment, Subiela ha defensat que “Burjassot és xicotet i no es pot malgastar ni un sol metre”. “Si s'arregla el parc, tant el col·legi La Nativitat com els clubs de Futbol Sala o Handbol del poble el poden utilitzar i els veïns gaudir”, ha argumentat, al mateix temps que ha subratllat que “l'augment d'activitat actua com a efecte dissuasiu del consum d'alcohol o drogues”.

Pujar