14 de novembre de 2019 14/11/19

Veïns de Mas Camarena denuncien a l'Ajuntament de Bétera per un possible delicte de prevaricació administrativa

  Els veïns de Mas Camarena (València) han decidit per unanimitat presentar una denúncia contra l'Ajuntament de Bétera per una possible delicte de prevaricació administrativa referent a la gestió de l'aigua que s'està duent a terme. Des de l'Associació de veïns, reclamen una revisió de les quotes en considerar que “es ve pagant des de gener de 2015 entre 4 i 5 vegades l'import que s'hauria de pagar”.                               

  “Després d'haver sol·licitat en diverses ocasions la solució a aquesta injustícia es va aconseguir, gràcies a la interposició d'una Moció al Ple Municipal pel Partit Mes Camarena, que s'acordara en el Ple Municipal del mes de Febrer el cessament d'aquesta forma de cobrar els rebuts, i que es treballara pels equips de tècnics municipals al costat de l'Associació de Veïns perquè es pogueren retornar els imports cobrats indegudament als residents en aquestes urbanitzacions” expliquen en un comunicat els veïns de la zona, i lamenten que malgrat que s'ha reclamat per escrit “en diverses ocasions el compliment d'aqueix acord l'Ajuntament no ha efectuat cap gestió sobre aquest tema”.

  Davant aquests fets i després de mantindre una reunió en la qual van participar representants veïnals, l'Associació de Veïns de Mas Camarena ha pres la determinació de denunciar al consistori perquè aquest complisca l'acordat: “No cal oblidar que estem parlant d'uns imports mínims d'al voltant de 200 €/any per habitatge, la qual cosa fa un total de més d'1 milió d'Euros en aquests 4 anys que s'ha pagat de més en un bé de primera necessitat com és l'aigua potable”.

  “Els veïns hauríem volgut no arribar fins a la solució jurídica, però el govern municipal no ens ha deixat una altra opció malgrat els molts escrits i sol·licituds realitzades. I estem absolutament segurs de tindre la raó” conclouen.

  ocultar
  Veïns de Mas Camarena denuncien a l'Ajuntament de Bétera per un possible delicte de prevaricació administrativa
  Pujar