5 de juliol de 2020 5/7/20

Les Reines de Festes de la Puríssima Xiqueta brillen amb llum pròpia durant la seua coronació

Les Reines de Festes de la Puríssima Xiqueta brillen amb llum pròpia durant la seua coronació - (foto 1)

    Durant la nit d'ahir, divendres 20 d'abril, Benissa va celebrar l'acte de Coronació de les Reines Major i Infantil 2018, Nerea Salvá Pont i Laura Balaguer Mancheño. Un esdeveniment multitudinari en el qual la Comissió de Festes de la Puríssima Xiqueta 2018 va participar de forma activa i amb molta il·lusió: els 108 membres dels festers i festeres, nascuts en 1977, 2000 i 2010 van desfilar davant de les mirades de centenars de persones, un públic format per autoritats municipals, tant locals com de la comarca i veïns i veïnes de Benissa.

    L'escenari, situat en el Passeig Dolors Piera, va oferir moments molt vívids i emocionants, amb les pròpies coronacions de les reines i un emotiu diàleg entre la pròpia Reina Major, Nerea Salvá, i la seua tia Gema Pont García, festera major i una de les presentadores de la nit, al costat de Llum Morales Ivars i Paco Pineda Sendra. Les intervencions de la Presidenta de la Comissió, Silvia Gandia Ribes, el regidor de Festes, Domènec Miralles i de l'Alcalde de Benissa, Abel Cardona van donar per conclòs l'acte, donant pas a l'actuació de l'Orquestra Reality.

    Durant el cap de setmana les festes continuen amb el dia de l'Ofrena (dissabte), que destaca per l'ofrena de flors a la patrona i l'actuació del grup 'Efecto Pasillo'. El diumenge, dia de la Puríssima, el dilluns, jornada d'homenatge als Riberers i el dimarts, dia dels Fadrins, presenten una nodrida programació amb activitats i propostes de diversió per a tots els públics.

    Pujar