2 d’abril de 2020 2/4/20

‘Viu la Pasqua a Benissa’ torna amb visites experiencials i el cicle de micro concerts de música interior

‘Viu la Pasqua a Benissa’ torna amb visites experiencials i el cicle de micro concerts de música interior - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  ‘Viu la Pasqua a Benissa’ torna amb visites experiencials i el cicle de micro concerts de música interior - (foto 2)

  Benissa torna a apostar pel programa ‘Viu La Pasqua’ a partir del pròxim 12 d'abril i a través d'un complet ventall de propostes d'oci perquè aquestes pasqües el poble oferisca activitats culturals, festives, esportives, comercials i gastronòmiques dirigides a tota la família amb el millor escenari possible: el centre històric del municipi.

  Davant les nombroses visites de turistes en aquesta època de l'any, en ‘Viu la Pasqua a Benissa’ es podrà conéixer al detall el procés d'elaboració de la mona de Pasqua, podent elaborar-se un mateix la seua pròpia mona, un exemple de turisme experiencial els dies 15, 16 i 17 d'abril. Serà a través de visites guiades a partir de les 17.00, i per a la qual és necessari inscripció prèvia en turismo@ajbenissa.es o telefonant al 96 573 22 25, abonant 2 euros.

  També es podrà gaudir d'un Cicle de Microconcierts de música interior, que permetrà gaudir de diversos estils de música en llocs inusuals com la Capella de la Fundació Abargues o la Casa Abargues (dies 15 i 17 d'abril, en horaris de 19.30 i 20.30). L'entrada és gratuïta i es podrà accedir fins a completar l'aforament.

  I és que juntament amb les processons, el programa complementa l'oferta habitual amb diverses activitats, portant a nous públics en el nucli urbà de Benissa i el seu reconegut centre històric de caràcter medieval, amb la Parròquia de la Puríssima Xiqueta, la Sala del Consell, el Convent Franciscà, la Casa Museu Abargues o el Espai d’Art Contemporani Salvador Soria, entre altres exemples d'edificis emblemàtics.

  La programació també inclou una partida de pilota valenciana el pròxim 14 d'Abril, a les 17.30 en el Trinquet Municipal de Benissa. Per a ampliar informació del programa de ‘Viu la Pasqua a Benissa’ es pot consultar l'agenda en benissa.es.

  Pujar