26 de setembre de 2020 26/9/20

L'escriptor Francisco Marín presentarà a Benissa la seua novel·la ‘El Caso Demichelis’

  Una història marcada per un crim, en una Eivissa real, eximeix dels seus típics tòpics i un context actual amb un advocat d'èxit, encara que políticament incorrecte, i un extravagant detectiu com a protagonistes. ‘El Caso Demichellis’, és el títol de la primera novel·la de Francisco Marín González, qui la presentarà aquest divendres a les 20.30 h en el Saló d'actes de l’Espai Cultural Les Cases del Batlle. En l'acte de presentació estarà acompanyat per Isabel Reyero Fernández, advocada i Tècnica d'Administració General en l'Ajuntament de Benissa.

  ‘El Caso Demichellis’ (Edicions Atlantis) ja s'està traduint a l'italià i suposa un clar exemplar de novel·la negra que ja està arreplegant grans crítiques:

  "Un llibre fascinant i controvertit. Una obra que pensem que arribarà a ser part de la capçalera dels amants de la novel·la negra". (Blog Ciutat de Tinta).

  "El Caso Demichellis és un llibre que compleix tots els requisits per a convertir-se en un clàssic de la literatura negra i en un autèntic best seller ". (Blog: Si em dius llig ho deixe tot).

  "Una lectura quasi febril que va espentant al lector cap a un desenllaç inesperat i molt bé encaixat, amb cada peça en el seu lloc, com manen els cànons..." (Antonio Parra Sanz en la revista Solament Novel·la Negra).

  "Recomanable sens dubte a tots els afeccionats a la novel·la negra, reuneix tots els requisits del gènere més valors afegits". (Blog Miscel·lània de Lluna Paniagua).

   

  Pujar