25 de setembre de 2020 25/9/20

Cursos de valencià per als exàmens de la JQCV i de valencià bàsic

    AVIVA BENISSA – Agència de Promoció del Valencià informa que s’ha obert el termini per a les inscripcions als cursos preparatoris per a superar les proves que convoca la JUNTA QUALIFICADORA DE CONEIXEMENTS DE VALENCIÀ (JQCV), graus Elemental (B1), Mitjà (C1) i Superior (C2). Són cursos de 60 h que es realitzen a Benissa des d’octubre de 2016 fins a finals de maig de 2017.
    Cal recordar que la JQCV és l’organisme de la Generalitat que té la funció d’establir i efectuar les proves per a l’acreditació de coneixements de valencià amb un certificat oficial.

    També s’obri el termini per a matricular-se als Cursos de Valencià Bàsic, dirigits a pares, a residents estrangers i a residents castellanoparlants. L’objectiu d’aquests cursos és reforçar el valencià de l’alumne o iniciar-lo en l’aprenentatge, així com integrar-lo en la vida i cultura benissera.

    Els interessats poden informar-se a l’Agència de Promoció del Valencià (Centre Cultural) de dilluns a divendres, de 8 a 15 h al tel. 965731313 o a l’adreça electrònica normalitzacio@ajbenissa.es fins al 26 de setembre.

    Pujar