Castellano

Macropelea de trenta persones a Benidorm amb cascos de moto i gots de vidre com a armes

Macropelea de trenta persones a Benidorm amb cascos de moto i gots de vidre com a armes
  • La baralla es va produir, a més, durant una festa il·legal en un pub de la localitat i hi ha innombrables ferits

La Policia Nacional de Benidorm ha detingut quatre joves per delicte de baralla tumultuària i atemptat contra agent de l'autoritat, després que la Policia Local descobrís una festa il·legal que s'estava celebrant en un pub d'aquesta localitat.

Una crida a la Sala el 091 va alertar la policia que s'estava produint una baralla d'aproximadament 30 persones a la via pública. A el lloc van acudir diversos vehicles de Policia Nacional, observant els seus agents un grup nombrós de persones alterades d'entre 17 i 20 anys d'edat, molts d'ells presentant cops visibles a la cara i al cos. Comprovat el succés, es va demanar informació coneixent que acabava de produir-se una baralla tumultuària agredint joves amb gots de vidre i cascs de moto.

Diverses patrulles de Seguretat Ciutadana, van aconseguir dissoldre el tumult de gent que s'havia congregat localitzant a quatre d'ells per la per ser els incitadors, els qui van començar la baralla segons testimonis.

Al mateix lloc on es va produir l'altercat, en altres ocasions s'havien produït molèsties veïnals en què també hi havia hagut d'actuar la policia, per això, s'havien establert dispositius especials en aquestes àrees de lleure per prevenir festes il·legals.

La Brigada Judicial de Benidorm contínua les investigacions per determinar si poguera haver altres responsabilitats derivades pels fets ocorreguts.

Els detinguts d'entre 18 i 20 anys d'edat, de nacionalitat espanyola, van ser posats a disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de la mateixa ciutat.

Pujar