8 de juliol de 2020 8/7/20

Compromís recorda que falta la senyalització i pintura de l’aparcament de l’Avinguda Marina Alta de Benidorm

Compromís recorda que falta la senyalització i pintura de l’aparcament de l’Avinguda Marina Alta de Benidorm - (foto 1)

    El regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha recordat que fa quatre mesos va demanar per escrit que se senyalitzaren els accessos de l'aparcament de l'avinguda Marina Alta, així com que es pintaren les seues places. També ha recordat que "cal posar solució a la rampa existent enmig del pàrquing per evitar que els vehicles travessen per l'esglaó que hi ha".

    Bigorra ha advertit els tècnics municipals d'aquestes mancances sobre l'aparcament que es va asfaltar en maig de 2018 i els tècnics han considerat que es pintarà quan l'ocupació de vehicles siga major que l'actual. Per altra part, sobre l'esglaó de la rampa, s'està valorant la millor solució per advertir-ne, amb una tanca o jardineres, o bé eliminar-lo, cobrint el que queda amb formigó. El regidor ha vist amb bons ulls l'estudi d'eliminació d'aquest esglaó "encara que el pàrquing porta molts mesos funcionant", però torna a insistir en què és necessària la delimitació de places i senyalització de l'aparcament d'aquesta via de la zona de la Cala: "Els veïns i veïnes d'aquest barri de Benidorm volen que s'acaben per complet les obres que es comencen, com ha ocorregut amb altres pàrquings de Benidorm, com el de l'avinguda de Cuba, i per tant, la pintura i la correcta senyalització encara falta".

    D'altra banda, Bigorra es pregunta què fa material d'obra d'una empresa d'infraestructures acumulant-se dins del pàrquing, entenent que és una zona pública: "Si l'empresa està fent un dipòsit de material mentre fa els seus treballs, no crec que la millor ubicació siga un aparcament públic, davant de la falta del mateix que tenim a la ciutat, pel que sol·licite que siga reubicat en un altre lloc", ha indicat Bigorra.

    Pujar