17 de novembre de 2019 17/11/19

Balastegui: “Ha arribat la Setmana Santa i el PP ha perdut el control total de la ciutat respecte al trànsit”

Balastegui: “Ha arribat la Setmana Santa i el PP ha perdut el control total de la ciutat respecte al trànsit” - (foto 1)

  L'alcaldable i portaveu adjunt de Ciutadans a Benidorm, Juan Balastegui, ha denunciat que “el Govern del Partit Popular ha perdut el control total de la ciutat respecte al trànsit, confirmant el que Cs ja va advertir fa temps, i és que totes les mesures que el PP havia anunciat per a poder obrir vies en obres no solament no s'han complit, sinó que han empitjorat”.

  Balastegui ha posat el focus d'atenció en la primera línia de platja. “El caos generat pel PP està fent que els cotxes hagen de circular per la platja de Llevant durant més d'un quilòmetre a l'ésser l'única via d'eixida per a poder eixir cap a l'avinguda Europa”. Això es deu, segons ha remarcat el regidor, “a la mala gestió i planificació que han tingut en les obres de cara a aquestes vacances”.

  A més, Balastegui ha advertit del “perill que estan corrent tots els turistes que estan passejant per la platja de Llevant”. I és que, segons ha incidit, “està havent-hi problemes d'inseguretat i descontrol, com veníem anunciant, sense que hagen han pres ni una sola mesura per a poder pal·liar-ho”. Finalment ha criticat que aquestes “són les conseqüències de portar totes les obres per temes electoralistes al límit que han arribat, pagant les conseqüències els ciutadans i els turistes”.

  ocultar
  Balastegui: “Ha arribat la Setmana Santa i el PP ha perdut el control total de la ciutat respecte al trànsit”
  Pujar