Castellano

Cs Benetússer tria a la seua nova directiva “per a impulsar el projecte taronja”

Cs Benetússer tria a la seua nova directiva “per a impulsar el projecte taronja”
  • Salmerón: “Estem molt il·lusionats perquè sabem que podem oferir al nostre municipi la política que necessita per a prosperar”

Ciutadans (Cs) Benetússer ha triat la seua nova directiva “per a impulsar el projecte taronja en el municipi”, ha assegurat el seu portaveu, Pedro Salmerón, qui ha sigut triat com a secretari de relacions institucionals. Així mateix, s'ha nomenat coordinador a Rubén Coronado i secretària a Saila Casillas.

A més, en els pròxims dies es nomenaran els responsables dels grups de treball. Pepa Rodrigo s'ocuparà de les xarxes, Amparo Lluesma coordinarà les accions dels joves i José Manuel Lluesma s'encarregarà de la logística.

“Aquest és un pas més de la nostra agrupació, que continua creixent”, ha destacat el també regidor de la formació taronja, qui ha declarat que “continuarem fent política útil per a Benetússer i proposant mesures factibles per a millorar la vida dels nostres veïns”.

En la mateixa línia, ha assegurat Salmerón, “estem convençuts que Benetússer necessita una política assenyada i moderada, i continuarem treballant en aquest sentit”.

Pujar