Castellano

II Fira d'Oportunitats a la Platja de Bellreguard

II Fira d'Oportunitats a la Platja de Bellreguard
  MÉS FOTOS
  II Fira d'Oportunitats a la Platja de Bellreguard - (foto 2)

  ACOBELL, l'Associació de comerços, empreses i professionals de Bellreguard, ha organitzat la que serà segona edició de la seua Fira d'Oportunitats. Es tracta d'un esdeveniment on a més d'ofertes, descomptes i la possibilitat de comprar a preus d'estoc, el que pretén l'associació és mostrar el divers i consolidat teixit comercial i empresarial local.

  Amb activitats complementàries com jocs infantils i contacontes i la col·laboració la nit anterior en una partida de pilota d'exhibició al carrer, la fira vol fer arribar al nombrós públic que en aquests dies de vacances es troba a les nostres platges, potencial client de les empreses i professionals locals, la imatge de qualitat, tracte personalitzat i proximitat que sols el menut comerç local pot oferir.

  És un fet curiós que molt sovint, el públic que gaudeix de les vacances a les platges del voltant, és desconeixedor dels nombrosos establiments i serveis amb els quals pot comptar per a resoldre les compres o necessitats quotidianes tant en vacances com en la resta de l'any, com podria ser el cas del manteniment de vehicles o els dels propietaris d'immobles que poden requerir fusters, cristallers, fontaners o qualsevol altre ofici. Bellreguard té desenes de professionals, empreses i comerços amb capacitat per atendre la pràctica totalitat de les demandes d'aquest públic i això és el que pretén mostrar en la Fira. A més a més, amb més de 40 empreses associades, ACOBELL, vol ser referent i treballar per potenciar un sector com és l'empresarial local, tan vital per a la generació de riquesa i ocupació i el manteniment d'un poble viu i actiu.

  Al voltant de 20 expositor estaran presents a la mostra donant-li suport i donant a conéixer la seua activitat. Hi haurà exposició de cotxes i la representació de diversos sectors com els d'alimentació, fotografia, gastronomia, floristeria, moda, centre d'estudis, disseny gràfic i creativitat, menjar per a mascotes, òptica, ferreteria, llibreria i papereria entre d'altres. Col·lectius locals del món associatiu com l'Espai Creatiu Teixint Vincles, o l'associació animalista ens acompanyaran també per difondre el seu objecte social.

  La Fira compta amb la important col·laboració de les regidories de turisme i de promoció econòmica de l'ajuntament de Bellreguard i de la Unió Gremial mitjançant les ajudes de la Conselleria de Comerç a les associacions.

  Pujar