19 de gener de 2021 19/1/21

Bellreguard facilita la matriculació en el Col·legi i L´Escoleta unificant-la en un únic procés

Bellreguard facilita la matriculació en el Col·legi i L´Escoleta unificant-la en un únic procés - (foto 1)
  • El tràmit es podrà formalitzar entre el 8 i el 16 de juny, de forma telemàtica en el cas del CEIP Gregori Mayans i Ciscar, i de forma preferentment presencial en el centre d'ensenyament de 0 a 3 anys

L'Ajuntament de Bellreguard, en coordinació amb el CEIP Gregori Mayans i Ciscar, ha posat en marxa un sistema unifificat per a la matriculació de l'alumnat per al proper curs tant al col·legi com a l'Escoleta Municipal, que ese podrà dur a terme entre el 8 i el 16 de juny, en horari de 9 a 14 hores.

Donades les actuals circumstàncies provocades per la pandèmia de la COVID-19, des del departament d'Educació s'ha optat per unificar la matrícula d'ambdós centres. "D'eixa manera donem als pares que tenen fills en edat de matricular-se al col·legi i a l'Escoleta la possibilitat de formatlitzar el tràmit amb un únic desplaçament", ha explicat la regidora d'Educació, Marta Avargues.

Amb la unificació del procés de matrícula, el tràmit presencial de matrícula a l'Escoleta Municipal es durà a terme en el CEIP Gregori Mayans i Ciscar. No obstant això, es pot fer també per via telemàtica.

En canvi, en el cas del col·legi, la matrícula és farà telemàticament. Tot i això, aquells pares o mares que tinguen dificultats per poder-la tramitar 'online' poden acudir al centre per a formalitzar-la amb el recolzament del personal del mateix, que posarà un ordinador al seu abast.

La regidora d'Educació ha agraït "la col·laboració mostrada pel CEIP Gregori Mayans i Ciscar" per posar en marxa tot aquest procés. En aquest sentit, ha ressaltat que "des de l'Ajuntament de Bellreguard hem bolcat recursos humans i materials, aportant al centre personal o instal·lant una mampara de vidre en la recepció del col·legi per garantir el distanciament necessari en el procés de matrícula".

Pujar