15 d’agost de 2020 15/8/20

Bellreguard condemna i esborra les pintades amenaçadores contra el seu alcalde en ple passeig marítim

Bellreguard condemna i esborra les pintades amenaçadores contra el seu alcalde en ple passeig marítim - (foto 1)
  • Àlex Ruiz considera que l'acte vandàlic pot estar relacionat amb les seues novedoses propostes sobre la platja

MÉS FOTOS
Bellreguard condemna i esborra les pintades amenaçadores contra el seu alcalde en ple passeig marítim - (foto 2)

El sòl del passeig marítim de Bellreguard ha sigut el lloc triat per a realitzar diverses pintades amenaçadores contra l'alcalde del municipi, Àlex Ruiz.

Les amenaces aparegudes anaven referides de manera directa a la vida personal i familiar del primer edil: "Alcalde la teua mare bé? i "Alcalde la teua sang quin color té?" és el que s'ha pogut llegir en el sòl de la primera línia de platja.

Ha sigut el mateix Ruiz qui considera que aquest acte vandàlic patit pot estar relacionat amb la decisió que va prendre just després del temporal Glòria, quan van eixir a plena vista els greus danys que va patir el litoral de Bellreguard i tot el seu passeig marítim. Una vegada valorats els danys, l'alcalde va manifestar públicament i va decidir no reconstruir el passeig marítim després del temporal Glòria argumentant que es tracta d'un “espai que li pertany a la mar i a la naturalesa”.

Els treballadors de l'Ajuntament de Bellreguard, pertanyents als Serveis Municipals, han esborrat les pintades del paviment i han volgut manifestar el seu total suport a l'alcalde, fins i tot han afirmat públicament que aquestes pintades són “intolerables i que no representen el sentir general dels ciutadans del poble”.

La formació política de l'alcalde, Compromís, ha manifestat públicament a nivell comarcal el “total suport” que li brinden al primer edil. A més, li han instat a través de les xarxes socials a “continuar governant amb valentia”, ja que consideren que aquest tipus de decisions són les que han provocat les pintades vandàliques que condemnen enèrgicament.

Pujar