18 de setembre de 2020 18/9/20

Recta final en la fase regular de l’Autonòmic de Frontó Parelles

Recta final en la fase regular de l’Autonòmic de Frontó Parelles - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Recta final en la fase regular de l’Autonòmic de Frontó Parelles - (foto 2)

  El Trofeu Diputació de València – XXXII Campionat Autonòmic de Frontó Parelles arriba a la fi de la fase regular, de fet, en la máxima categoria queden soles dues jornades de fase regular. 

  En esta próxima, es programen dues partides, per una banda, el Quart de Poblet – Massalfassar, que es disputava anit, dijous, al frontó d’Albal amb un resultat de 39 a 41 per als de l'Horta Nord. Partida en la que estàva el joc el liderat, i que conservarà la formació de l’Horta Nord amb Roberto i Alejandro. 

  L’altra partida d’aquesta categoria es disputarà esta nit, a partir de les 20.00 hores al frontó municipal de Museros, i enfrontarà a la formació local, amb Enrique i Lemay, que rebran l’equip de Cheste, integrat per altre jugador de Museros, com és Adrián i per Àlex Alandes. Recordem que el sistema emprat enguany deixarà fora directament l’últim classificat des quatre, mentre que el segon i el tercer disputaran una eliminatoria per a enfrontar-se en la final a l’equip que acabe líder de la fase regular. En la segona categoria, Almenara i Almussafes B el ténen fet per passar a semifinals, falta per veure qui serà el tercer equip del grup A que els acompanye. També és clar que l’equip de Universitat A serà l’equip que passe a semifinals del grup B. 

  La disputa de totes les finals tindrà lloc el cap de setmana del 13-14 de juliol al frontó Municipal d’Almussafes “José Ventura”, que torna a ser seu d’una final federativa després d’haver acollit enguany la final de 4 i mig i la final provincial dels JECV de Frontó.

  Pujar