elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament d’Almussafes protegeix a tota la ciutadania contra el Covid-19

L’Ajuntament d’Almussafes protegeix a tota la ciutadania contra el Covid-19
  • Hui, diumenge 12 d'abril, s'ha iniciat el repartiment dels sets compostos per dues caretes i dos parells de guants homologats en tots els habitatges de la localitat

MÉS FOTOS
L’Ajuntament d’Almussafes protegeix a tota la ciutadania contra el Covid-19 - (foto 2)
L’Ajuntament d’Almussafes protegeix a tota la ciutadania contra el Covid-19 - (foto 3)
L’Ajuntament d’Almussafes protegeix a tota la ciutadania contra el Covid-19 - (foto 4)

L'Ajuntament d'Almussafes ha començat hui, diumenge 12 d'abril, el repartiment de 7.600 caretes i 7.600 parells de guants de protecció homologats en totes les llars de la població. En primera instància, s'està distribuint un kit per domicili, compost per dues caretes i dos parells de guants que, tal com recorda l'alcalde, Toni González, estan pensats per a les persones que el dimarts han de reincorporar-se al treball i per a aquells veïns i veïnes que han d'eixir dels seus domicilis per causa justificada, atés que continua en vigor l'apartat de l'estat d'alarma que obliga a romandre a casa. Els kits els estan depositant en les bústies un grup format per sis conserges del consistori i cinc voluntaris i voluntàries de Protecció Civil. En cas de no disposar de bústia, s'està cridant al timbre per a realitzar el lliurament. Si no pot dur-se a terme per trobar-se absents les persones que resideixen en algun domicili s'haurà de telefonar al 96 178 45 55 per a donar trasllat de la incidència i poder concertar una nova visita.

A principis d'aquesta setmana, l'Ajuntament d'Almussafes va començar el repartiment de caretes entre la població cuidadora de persones majors i dependents, així com als veïns i veïnes que tenien cita a l'hospital o en el propi Centre de Salut de la localitat. Finalitzada la distribució d'aquests elements de protecció entre els col·lectius més vulnerables, i tal com ja havia anunciat l'executiu municipal, el subministrament ha començat a fer-se extensiu a la resta de la població.

Hui, diumenge 12 d'abril, a les 10 hores, i després de diversos dies de preparació per part d'un grup de treballadors de l'Ajuntament, ha començat la distribució d'un kit de protecció compost per dues caretes i dos parells de guants de protecció homologats en cadascuna dels habitatges del municipi. Aquests sets, que s'han col·locat dins de sobres, s'estan depositant en les bústies de cada domicili i en aquells que no disposen d'aquests, s'està cridant al timbre per a proporcionar-los. En cas de no trobar-se físicament en el domicili en el moment del repartiment i el lliurament no es puga fer efectiva, s'haurà de telefonar al 96 178 45 55 per a donar trasllat de la incidència i poder concertar una nova visita.

“Tenint en compte que el dimarts moltes persones han de reincorporar-se als seus respectius treballs després de concloure l'aturada quasi total de l'activitat econòmica decretada pel Govern per a intentar frenar l'avanç del virus, volem assegurar-nos que eixe dia tota la població dispose ja d'aquests elements tan necessaris per a disminuir el risc de contagi”, assenyala l'alcalde, Toni González.

“Des de l'Ajuntament recordem que l'estat d'alarma continua vigent i que l'obligació de quedar-nos a casa també. Per això, reiterem que aquestes caretes estan destinades a les persones que han d'eixir al carrer per a acudir al treball, al metge o a adquirir productes de primera necessitat. Qualsevol trasllat que no entre dins d'aquestes tres categories no està permés. Sabem que a vegades es fa dur, però és la millor manera d’acabar com més prompte millor amb tota aquesta situació”, explica el primer edil.

Del repartiment s'estan encarregant sis conserges de diversos edificis públics i cinc voluntaris i voluntàries de Protecció Civil, els qui s'han dividit en diferents equips per a agilitar la distribució i garantir que es compleix la distància de seguretat necessària per a evitar el contagi.

Pujar