elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local localitza a dues persones que han punxat rodes de vehicles

La Policia Local localitza a dues persones que han punxat rodes de vehicles

  La Policia Local d'Almenara ha identificat aquesta matinada a dues persones com a suposades autores de diversos delictes de danys per punxar rodes de dos vehicles de la localitat. Després de la seua localització i identificació s'han obert les corresponents diligències i informes i s'ha traslladat el cas a la Guàrdia Civil perquè actue en el marc de les seues competències.

  Els fets van succeïr sobre la una de la matinada quan es va rebre una trucada d'uns veïns que havien escoltat un soroll estrany i en apuntar-se van veure a dues persones corrent, oferint una primera descripció. Al moment es produeix una altra trucada d'un altre carrer amb el mateix propòsit.

  Així la patrulla de la Policia Local va iniciar una batuda aconseguint localitzar als suposats autors de les punxades en les rodes dels cotxes procedint a la seua identificació, que coincidia amb les trucades veïnals, i a tramitar les diligències oportunes. Cal assenyalar que un dels suposats autors va intentar fugir però va ser alcançat pels agents de la Policia Local d'Almenara. Una vegada localitzats i identificats i amb els informes en marxa, s'ha donat part a la Guàrdia Civil perquè continue el procediment legal corresponent contra les dues persones identificades per un suposat delicte de danys.

  D'altra banda, la recerca de la Policia Local va a continuar oberta perquè no es descarta que aquests fets tinguen vinculació amb altres similars succeïts mesos arrere en la localitat, qüestió que es va a tractar d'esbrinar.

  comentaris 3 comentaris
  Rotovator
  Rotovator
  11/09/2017 08:09
  Pffff

  Navarro, que no te hauras passat en estos comentaris?

  Pujar