24 de setembre de 2020 24/9/20

Més de 600 persones participen en la concentració esportiva d'Almenara

Més de 600 persones participen en la concentració esportiva d'Almenara - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Més de 600 persones participen en la concentració esportiva d'Almenara - (foto 2)
  Més de 600 persones participen en la concentració esportiva d'Almenara - (foto 3)
  Més de 600 persones participen en la concentració esportiva d'Almenara - (foto 4)
  Més de 600 persones participen en la concentració esportiva d'Almenara - (foto 5)
  Més de 600 persones participen en la concentració esportiva d'Almenara - (foto 6)
  Més de 600 persones participen en la concentració esportiva d'Almenara - (foto 7)

  Més de 600 persones han participat aquesta vesprada en la IV edició de la Concentració Esportiva d'Almenara, que uneix en un lloc comú compartimentat i al llarg de tota una vesprada un total de quinze activitats esportives. Es realitza amb l'objectiu de fomentar la germanor i l'esport, així com donar a conéixer totes les activitats que es realitzen des de l’Ajuntament d’Almenara en la zona del poliesportiu.  L'esdeveniment ja s'ha convertit en tot un clàssic després de l'èxit registrat en cadascuna de les seues edicions celebrades.

  La Concentració Esportiva s'ha realitzat des de les cinc fins a les huit i mitja de la vesprada en el recinte firal de la localitat, al costat del poliesportiu. Allí al llarg de la vesprada s'han practicat diversos esports com són hapkido, botes de rebot (més de 120 participants), freestyler (un centenar de participants), pilota valenciana, GAP, spinning , patinatge, triatló, futbol, tennis, així com classes d'entrenament funcional, psicomotricitat, gimnàstica per a la tercera edat i la novetat de la gimnàstica aeròbica. A més també s'ha situat una zona amb activitats infantils i un taller en anglés a càrrec de English Tribe per als més xicotets.

  El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha destacat que “estem davant una mostra de part de l'esport que es realitza en la nostra localitat, esport que germana a la gent, que ens fa més saludables i que després de l'èxit de les concentracions, volem continuar ampliant amb noves opcions i donar cabuda en aquest esdeveniment a més esports que es practiquen en la localitat”.

  A més després de la concentració, esta nit, se celebrarà un sopar de “pa i porta” en el recinte annex a la qual seguirà una gran festa amb l'orquestra Syberia que tancarà la jornada. El servei de barres serà gestionat pels Quintos dels 25 anys amb l'objectiu de recaptar fons per als actes que organitzen en les festes patronals de la localitat.

  Pujar