6 de juliol de 2020 6/7/20

L´Almenara Atlètic Juvenil vol demà fer història en La Corona

L´Almenara Atlètic Juvenil vol demà fer història en La Corona - (foto 1)
  • El club busca fomentar l'assistència i l'animació amb el regal de 100 “vuvuzeles” i el repartiment d'entrepans de pernil i tomaca

Demà dissabte, l'Almenara Atlètic Juvenil pot aconseguir per primera vegada en la història el lideratge en la primera regional, categoria en la qual milita, i per a això el club ha organitzat una gran festa per a donar suport als jugadors buscant omplir el camp de la Corona per a animar a l'equip en el partit enfront de l'Almassora, que serà demà a les 17.30 hores. Per a això, el club regalarà “vuvuzeles” als 100 primers xiquets que acudisquen a veure el partit, amb la finalitat d'animar a l'equip. I és més, també s'ha organitzat un berenar ja que es repartiran entrepans de pernil amb tomaca per a tots els assistents.

L'Almenara Atlètic Juvenil està entrenat per Adrián Esbrí, i té un equip conformat íntegrament per jugadors d'Almenara, molts procedents de l'escola de futbol de la localitat. L'objectiu després de l'inici de temporada és aconseguir per primera vegada el lideratge de la primera regional juvenil i lluitar fins al final de lliga per a buscar l'ascens a la Regional Preferent, que seria tota una fita.

Pujar