elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almenara contractarà a 22 persones per a executar les memòries de l'atur agrari

L'Ajuntament d'Almenara contractarà a 22 persones per a executar les memòries de l'atur agrari
  • El SEPE ha concedit al consistori una subvenció pròxima als 80.000 euros

 

L'Ajuntament d'Almenara un any més accedirà a les ajudes del Servei Estatal Públic d'Ocupació (SEPE) per al foment de l'ocupació agrària, el denominat atur agrícola. En aquesta ocasió, es percebran 78.917 euros des del Govern d'Espanya per a la realització de les habituals contractacions durant dos mesos el pròxim estiu.

D'aquesta manera, seran 22 les persones que es contractaran amb aquestes ajudes, que tindran com a finalitat executar les memòries per les quals s'encarregaran del manteniment i millora dels camins rurals, zones verdes, així com altres actuacions que requerisquen un treball de manteniment continu.

Estíbaliz Pérez, alcaldessa d'Almenara, ha destacat que “un any més, amb aquestes ajudes provinents del SEPE per a pal·liar l'atur agrari podrem contractar 22 persones desocupades de la localitat durant dos mesos”.

L'alcaldessa ha recordat que “un dels objectius de l'equip de govern són les polítiques d'ocupació” pel que “no pararem de buscar i accedir a les ajudes i subvencions que sorgisquen per a fomentar la contractació dels veïns i veïnes d'Almenara, siguen a través del SEPE, com és el cas, bé siguen des de Labora o bé a través de fons propis municipals, com és el cas de l'antigament denominat Pla Extra, com hem fet recentment”.

Pujar