elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El dimecres 12 de juny començaran les inscripcions per a l'Escoleta d'Estiu d'Almenara

El dimecres 12 de juny començaran les inscripcions per a l'Escoleta d'Estiu d'Almenara
  • Se celebrarà de l'1 al 26 de juliol en les instal·lacions del col·legi de la localitat

A partir del dimecres 12 de juny estarà obert el termini d'inscripció per a l’Escoleta d’Estiu d’Almenara que se celebrarà entre l'1 i el 26 de juliol en les instal·lacions del CEIP Juan Carlos I de la localitat. En ella, un any més, es duran a terme activitats lúdiques i educatives, fomentant els valors. L’Escoleta d’Estiu és una iniciativa de l'Ajuntament d'Almenara per a facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar durant el mes de juliol.

Les inscripcions es realitzaran en el Casal Jove d'Almenara. Cal destacar que el termini per a les persones empadronades començarà el dimecres 12 de juny i es prolongarà fins al dilluns 17 de juny, sempre que no s'hagen esgotat les places disponibles. Des del 18 fins al 21 de juny es realitzaran les inscripcions generals fins a completar les places.

Quant als horaris cal assenyalar que la matrícula es podrà realitzar en el Casal Jove de dilluns a divendres de 9.30 a 14 hores. A més, s'habilitaran les vesprades dels dimecres 12 i 19 de juny de 17 a 19 hores. Cal informar que únicament es podran realitzar com a màxim dues inscripcions per persona. L’Escoleta d’Estiu anirà dirigida als xiquets i xiquetes nascuts entre els anys 2012 i 2020 i tindrà un preu de 30 euros per a les persones empadronades i de 40 per a les quals no ho estiguen.

 

Pujar