elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almenara i l’Associació Musical Santa Cecília de la localitat signen el conveni de col·laboració anual

L'Ajuntament d'Almenara i l’Associació Musical Santa Cecília de la localitat signen el conveni de col·laboració anual
  • El consistori secunda amb 16.500 euros les activitats que realitza la societat, així com l'escola de música

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez i la presidenta de l’Associació Musical Santa Cecília d'Almenara (AMSCA), Pilar Forner, han signat el conveni de col·laboració anual entre l'ajuntament i la societat musical per un import de 16.500 euros. La finalitat de l'acord és la de promoure les activitats i concerts que es realitzen al llarg de l'any a través de les diferents seccions de l'entitat i la seua escola de música.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “com no podia ser d'una altra manera, seguim des de l'Ajuntament d'Almenara donant suport a les activitats i propostes d'una societat musical amb més de 130 anys d'història, i que és tot un referent en la cultura i tradicions d'Almenara”.

També ha volgut ressaltar Estíbaliz Pérez, que “l’AMSCA no sols participa en la nostra localitat, sinó que porta el nom d'Almenara a tots els llocs i racons” per a destacar “el seu excel·lent i gran participació enguany en el Certamen Provincial de Bandes de Música”.

Finalment, també ha volgut destacar l'alcaldessa “la gran labor educativa que es realitza des de l’Escola de Música en la qual les xiquetes i xiquets aprenen no sols el llenguatge musical o a tocar els instruments, sinó també importants valors socials”.

Pujar