elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Almenara amplia el servei de recollida de fems

L'Ajuntament d'Almenara amplia el servei de recollida de fems
  • Les bosses s'hauran de depositar a partir de les 20 hores per a evitar olors

L'Ajuntament d'Almenara, com cada estiu,  activarà des de hui l'ampliació del servei de recollida de fems (residus sòlids urbans) que a partir d'ara es realitzarà tots els dies de la setmana. Cal assenyalar que durant la resta de l'any aquest servei, que presta directament l'ajuntament, no realitza recollida els dissabtes.

Des del consistori, coincidint amb aquest canvi, es vol recordar als veïns i visitants que les bosses s'han de depositar en els contenidors a partir de les 20.00 hores i més especialment en aquesta època estiuenca, que  amb la calor que està fent, es busca evitar les olors. Per aqueix mateix motiu els contenidors tornaran a estar tancats, amb la tapa posada, perquè cal recordar que s'estan deixant oberts des que va començar l'alerta sanitària pel coronavirus. A més cada setmana es netejaran els contenidors amb el vehicle habilitat, freqüència de neteja que es pot incrementar o actuar en punts concrets, si es detecta la necessitat.

El servei de recollida de fems, en concret de residus sòlids urbans i neteja viària, el presta directament l'Ajuntament d'Almenara, per la  qual cosa no hi ha empresa concessionària que realitze aquest servei, la qual cosa afavoreix una “major eficàcia” i foment de l'ocupació local, segons ha assenyalat l'alcaldessa Estíbaliz Pérez. Per a les tasques de recollida de RSU i neteja viària l'Ajuntament d'Almenara disposa d'un camió habilitat, un altre per a la neteja dels contenidors, així com una màquina agranadora. El consistori a més també ofereix el servei de recollida de voluminosos.

Pujar