23 de gener de 2021 23/1/21

Sis joves es beneficiaran del programa “Almenara i la Dipu et bequen”

Sis joves es beneficiaran del programa “Almenara i la Dipu et bequen” - (foto 1)

  L'Ajuntament d'Almenara i la Diputació de Castelló han creat el programa conjunt “Almenara i la Dipu et bequen” amb l'objectiu d'oferir sis beques d'un mes de durada en el consistori per a joves estudiants. Aquest programa és el que tradicionalment es coneixia com “Almenara et Beca” però amb la novetat que el consistori s'ha acollit a les ajudes de la Diputació de Castelló dins del Pla 135 per a aquests programes de beques juvenils, passant a ser un programa conjunt entre les dues institucions.

  Destacar que a través d'aquest programa es concediran un total de 6 beques d'un mes de durada cadascuna, amb una dedicació de 20 hores setmanals amb un import de 500 euros bruts a mes vençut. El període de durada de les beques serà entre el 2 i el 31 de juliol.

  Assenyalar que que tres de les beques es destinaran a l'àrea de Cultura i Serveis Socioculturals, en concret en la Biblioteca, en Cultura i en el Casal Jove, mentre que les altres tres beques seran per al departament d'Esports, en concret per als campus i esdeveniments esportius que es desenvoluparan durant el mes de juliol.

  Per a poder optar a la beca és condició indispensable que l’estudiant es trobe cursant algun dels següents ensenyaments oficials: Cicles Formatius de Formació Professional, Ensenyaments Universitaris Oficials de Grau, Diplomatura o Llicenciatura o estudis de Postgrau, Màster, o haver finalitzat els estudis en els anys 2017 o 2018. A més els estudiants hauran de tenir entre 18 i 30 anys i ser veïns d'Almenara. Les persones interessades hauran de lliurar la corresponent sol·licitud en l'Ajuntament d'Almenara abans del 26 de juny a les 14 hores.

  Les bases i informació de la convocatòria es podran trobar en l'Ajuntament d'Almenara o en la web municipal a través de l'enllaç http://www.almenara.es/wp-content/uploads/Bases-dipu-beca-2018.pdf

   

   

  Pujar