6 de juliol de 2020 6/7/20

La Fira de Nadal ompli la Plaça del Mercat

La Fira de Nadal ompli la Plaça del Mercat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Fira de Nadal ompli la Plaça del Mercat - (foto 2)
  La Fira de Nadal ompli la Plaça del Mercat - (foto 3)
  La Fira de Nadal ompli la Plaça del Mercat - (foto 4)
  La Fira de Nadal ompli la Plaça del Mercat - (foto 5)
  La Fira de Nadal ompli la Plaça del Mercat - (foto 6)
  La Fira de Nadal ompli la Plaça del Mercat - (foto 7)

  Amb un gran ambient s'està celebrant durant tota la jornada en la nova ubicació de la Plaça del Mercat d'Almenara una nova edició de la Fira de Nadal del comerç local amb la participació de 23 establiments locals, la qual cosa suposa un impuls al tradicional certamen. L'objectiu és promocionar els comerços locals i oferir un aparador per a les compres nadalenques.

  Una altra aposta en aquesta fira és l'àrea de restauració i forns tradicionals així com les activitats. Així, a més de les habituals manualitats (també en anglès) ha destacat la novetat del showcooking de cuina nadalenca per als xiquets que s'ha realitzat aquest matí. La música l'ha posat la Llavor Dolçaina i Tabal, acompanyats pel cor de l’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA) que per primera vegada han participat en la fira interpretant nadales. Per a aquesta vesprada tornaran les manualitats en anglès, un taller per a elaborar broquetes nadalenques de llaminadures i una “xocolatà” a la qual acudiran personatges de Disney.

  L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat l'aposta “pel comerç local” doncs en aquests esdeveniments “es veu que a Almenara tenim de tot” recordant “que la compra en el nostre comerç fomenta l'economia de la localitat”. Pérez ha agraït a tots els establiments participants la seua aposta per la fira, així com a totes aquelles persones que han col·laborat i impulsat el certamen. No han faltat els agraïments per als qui han visitat la fira i han comprat a Almenara.

  Amb la fira s'obri la programació nadalenca en el municipi que seguirà divendres que ve 14 de desembre en el  Molí d’Arròs amb l'exposició de les postals del concurs de targetes nadalenques i del de fotografia escolar.

  Pujar