21 de setembre de 2020 21/9/20

El PP d'Almenara reclama pluralitat en els espais pagats amb diners públics

El PP d'Almenara reclama pluralitat en els espais pagats amb diners públics - (foto 1)
  • Els populars proposen que el periòdic municipal pagat amb diners públics compti amb la participació dels veïns i que l'oposició tingui un espai proporcional

El Partit Popular d'Almenara ha reclamat al ple que se celebra avui a través d'una moció pluralitat en els espais pagats amb diners públics. En concret, la proposta dels populars se centra en el periòdic municipal, que es reparteix de forma gratuïta a les cases de la localitat i que es paga a càrrec de l'Ajuntament.

Per al PP, “és important que els veïns tinguin accés a una informació responsable, veraç i plural” pel que “en primer lloc demanem que aquest periòdic pagat amb els diners dels veïns compti amb una secció en la qual els veïns d'Almenara puguin preguntar qüestions i els siguin contestades”.

A més, els populars sol·liciten que l'oposició tingui un espai representatiu i que s'inclogui una secció amb ofertes d'ocupació. “A més, considerem que és una eina perquè els veïns tinguin accés al que ocorre a l'Ajuntament pel que hauria d'incloure's les resolucions dels plens i que l'equip de govern doni comptes de l'actualitat econòmica del Consistori”.

Tot això “per a garantir la llibertat d'informació i que els veïns d'Almenara siguin els més beneficiats”.

Pujar