elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara commemorarà el Dia de la Dansa amb tallers, classes i exhibicions

Almenara commemorarà el Dia de la Dansa amb tallers, classes i exhibicions
  • Les activitats es realitzaran el diumenge 28 en la plaça de la Constitució i el dimarts 30 en el Centre FPA Paulo Freire

 

El diumenge 28 i el dimarts 30 d'abril la localitat d'Almenara celebrarà el Dia Internacional de la Dansa amb actuacions, tallers i classes en obert per a públic familiar, organitzades des de les Regidories de Cultura i Esports, des del Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire d'Almenara i Escola Dansart.

El diumenge 28 a les 17.30 hores en la plaça de la Constitució (Agüelets) el grup de Lucía Monteagudo durà a terme un taller de Dansa en Família, en el qual hi haurà activitats per a totes les edats i públics. El taller serà en obert per a tota aquella persona que desitge participar, siga com siga la seua edat. Més informació i inscripcions en el telèfon i WhatsApp 623 425 217.

A les 18.30, en el mateix emplaçament, hi haurà una demostració i exhibició d'hip-hop i funky a càrrec del grup que acudeix a les classes del Centre de Formació de Persones Adultes Paulo Freire d'Almenara.

La vesprada conclourà amb un segon taller, en aquest cas dansa urbana, dirigit a joves a partir d'onze anys. L'activitat també serà en obert. Començarà una vegada acaben les exhibicions d'hip-hop i funky. Més informació i inscripcions en el telèfon i WhatsApp 623 425 217.

El ballet prendrà el protagonisme en les activitats programades per al dimarts 30 d'abril a les 17.30 hores en el Centre FPA Paulo Freire. En aquest cas totes les persones que ho desitgen podran acudir a veure com es desenvolupa una classe de ballet del grup d'Inés Pastor.

TALLER DE DANSA CONTEMPORÀNIA

D'altra banda, el Centre FPA Paulo Freire ha ampliat recentment la seua oferta d'activitats amb un nou taller de Dansa Contemporània a càrrec de Lucía Monteagudo. Les classes es desenvolupen els dijous de 19 a 20 hores. Les persones interessades poden informar-se en el mateix Centre FPA Paulo Freire.

 

Pujar