elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El ple d'Almenara acorda tres declaracions institucionals

El ple d'Almenara acorda tres declaracions institucionals

    Els grups municipals de l'Ajuntament d'Almenara, (PSPV, PP i Compromís) han acordat en el primer ple ordinari de la legislatura tres declaracions institucionals sobre qüestions d'interés i preocupació per a la localitat, que poden marcar el futur. com són les necessàries esculleres en el litoral, la neteja dels llits de barrancs i goles, així com combatre la presència dels mosquits.

    En el primer cas, en relatiu a la costa, a través de la Declaració Institucional acordada pels tres grups municipals se li sol·licita al Govern d'Espanya que finalitze ràpidament el procés d'avaluació ambiental del projecte previst per a la costa de la localitat, en el qual figura la construcció d’espigons per a frenar la regressió del litoral. A més també se sol·licita en aquest acord que Costas licite i adjudique urgentment dites obres i s'executen ràpidament.

    La segona Declaració Institucional se centra en sol·licitar a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, que és qui té les competències, que netege els barrancs del terme municipal així com les dues goles que té el municipi, la de Queralt i la de la Llosa, ja que són tasques que li correspon, però que no executen, repercutint els últims anys en el consistori que ha d'afrontar-les per a evitar problemes posteriors.

    Finalment, la tercera Declaració Institucional, es refereix a la problemàtica presència dels mosquits, per la qual cosa, l'Ajuntament d'Almenara se suma i acorda també la mateixa Declaració Institucional que es va aprovar recentment en la Diputació de Castelló, instant a totes les administracions el seu compromís i esforç en la lluita contra els mosquits.

    Pujar