elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els contenidors per a la matèria orgànica arriben als carrers d’Almenara

Els contenidors per a la matèria orgànica arriben als carrers d’Almenara
  • Demà en la Plaça del Mercat hi haurà una carpa informativa i repartiment de poalets per a depositar les restes, accions que seguiran pròximament en altres espais, tant del nucli urbà com de la Platja Casablanca

MÉS FOTOS
Els contenidors per a la matèria orgànica arriben als carrers d’Almenara - (foto 2)
Els contenidors per a la matèria orgànica arriben als carrers d’Almenara - (foto 3)
Els contenidors per a la matèria orgànica arriben als carrers d’Almenara - (foto 4)

Prop d'un centenar de contenidors marrons per al depòsit de la matèria orgànica es troben des de hui als carrers, tant del nucli urbà d'Almenara com de la Platja Casablanca, per a adaptar-se a les normatives vigents i fomentar el reciclatge de la matèria orgànica en la localitat. La instal·lació dels contenidors forma part de la campanya que porta per lema “Reviure” per a fomentar l'ús dels mateixos en la població.

De fet, dins d'aquesta campanya, demà dijous en la Plaça del Mercat d'Almenara hi haurà una carpa informativa, i a més començarà el repartiment als veïns i veïnes de poals per al reciclatge de la matèria orgànica, així com també de bosses biodegradables. La campanya informativa i repartiment de poalets continuarà el diumenge a la Platja Casablanca i seguirà en les pròximes setmanes en diversos espais públics, tant d'Almenara com de la Platja Casablanca.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que “amb l'arribada dels contenidors per a la matèria orgànica continuem impulsant el reciclatge a Almenara, perquè el nostre objectiu és aconseguir que siguem una localitat més neta i sostenible”. Amb la campanya “Reviure” es busca “posar de manifest els beneficis que suposa reciclar les restes de menjar i xicotetes restes vegetals que es produeixen a les cases per a poder fer compost i donar una nova vida a aquests residus orgànics”.

Així, sempre en una bossa biodegradable, en els contenidors marrons es podran depositar “aquelles sobres que donen vida” com són les restes de fruita i verdura, les restes de carn, peix i altres aliments, així com les corfes d'ous, marisc i fruits secs. També es poden depositar fulles, flors, i xicotetes restes vegetals, al igual que els pòsits de café, bosses d'infusió o taps de suro natural. Finalment en els contenidors marrons també es podran depositar tovallons, mocadors i cartons bruts.

Pujar