21 de gener de 2021 21/1/21

El Casal Jove acollirà un curs de monitor de menjador escolar

El Casal Jove acollirà un curs de monitor de menjador escolar - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Casal Jove acollirà un curs de monitor de menjador escolar - (foto 2)

  El Casal Jove d'Almenara acollirà els dissabtes des del 22 de novembre fins al 22 de desembre un curs de monitors de menjador escolar i de recursos psicopedagògics del monitor de temps lliure impartit des d'Accent –Escola d'Animadors i amb l'homologació de l'Institut Valencià de la Joventut- Generalitat Jove, amb el que és vàlid per al currículum professional.

  Les persones interessades podran informar-se i inscriure's en el propi Casal Jove d'Almenara. El curs tindrà un total de 30 hores de formació i es realitzarà els dissabtes entre el 22 de novembre i el 24 de desembre en jornada completa, de 10 a 14:30 i de 15:30 a 18:30. Tindrà un preu de 65 euros i es realitzarà per a majors de 16 anys, no sent necessaris ni titulació ni experiència prèvia.

  L'objectiu és que les persones inscrites tinguen els coneixements i actituds per a atendre de forma correcta a un grup de xiquets i xiquetes en un menjador o durant el temps lliure en l'àmbit escolar. A més de la titulació homologada, s'explicar també amb l'assessorament permanent de l'equip docent d'Accent.

  A més, s'està preparant un segon curs, en aquest cas destinat a monitors d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil els dissabtes del 19 de gener al 25 de maig, del que també les persones interessades podran informar-se i inscriure's en el Casal Jove.

  Pujar