26 d’octubre de 2020 26/10/20

Almenara promociona els forns tradicionals amb la campanya almenara llépola

Almenara promociona els forns tradicionals amb la campanya almenara llépola - (foto 1)
  • S'oferiran productes a un preu de tres euros i completant el passaport s'opta al sorteig de diversos premis

MÉS FOTOS
Almenara promociona els forns tradicionals amb la campanya almenara llépola - (foto 2)
Almenara promociona els forns tradicionals amb la campanya almenara llépola - (foto 3)
Almenara promociona els forns tradicionals amb la campanya almenara llépola - (foto 4)
Almenara promociona els forns tradicionals amb la campanya almenara llépola - (foto 5)
Almenara promociona els forns tradicionals amb la campanya almenara llépola - (foto 6)
Almenara promociona els forns tradicionals amb la campanya almenara llépola - (foto 7)

Des del dilluns 16 de gener i fins al diumenge 19 de març els forns tradicionals d'almenara tindran una proposta molt especial per a tots els seus clients, la segona edició de la campanya "almenara llépola", per la qual a un preu de 3 euros oferiran creacions artesanals com a pastissos, rotllos, o dolços variats. Serà el moment de degustar els sempre exquisits productes dels forns tradicionals, a un bon preu i a més per la compra, podran participar en el sorteig de diversos premis com una estada de finalització de setmana en una casa rural d'Eslida amb activitats d'aventura i esports o vals de 100 i 50 euros per a comprar en els comerços adherits. La campanya "Almenara Llépola" està impulsada des de l'Ajuntament d'Almenara, juntament amb els establiments Forn Artur, Forn Pa de Forment, Forn Nenúfar, Forn Prio-Cort, Forn la Mar de Dolç, i Forns Granados amb els seus dos establiments que s'han adherit al projecte que el dilluns 16 comença en la seua segona edició.

El regidor de comerç, Joan Pau Roig, ha destacat que "després de l'èxit del passat any, hem volgut continuar en la campanya destinada a potenciar els forns tradicionals d'Almenara que ofereixen uns excel·lents productes, tant en el que és pa, així com el dolç i el salat, i que volem posar en valor per la seua qualitat i elaboració artesanal i que ara com ara es veuen amenaçats per una competència cada vegada major de productes industrials a baix cost i amb menor qualitat". Per açò a través d'Almenara Llépola "volem posar en valor el treball dels nostres forns tradicionals, promocionar-los i recordar les seues excel·lències" igual que "fomentar el consum en el comerç minorista local, així com els llocs de treball en el sector i consolidar la clientela existent però alhora atraure de nova perquè els forns tradicionals puguen continuar la seua elaboració artesanal".

A partir del dia 16 de gener, en els set establiments adherits i en el Molí d'Arròs començaran a repartir-se uns passaports que hauran de completar-se amb els segells dels set forns participants, una vegada el client adquirisca a un preu de tres euros el producte recomanat per cada comerç. Quan estiga complet el passaport, haurà de dipositar-se en l'urna que estarà situada en l'edifici del Molí d'Arrós, sempre abans del 31 de març. El 3 d'abril, en el saló de plens de l'Ajuntament d'Almenara se sortejarà entre les persones que hagen completat i dipositat el passaport una estada en una casa rural d'Eslida amb activitats d'esport i aventura, així com dos xecs, un de 100 euros i un altre de 50 per a consumir en els forns participants.

Pujar