10 de desembre de 2019 10/12/19

Almenara programa teatre i circ familiar a la Platja Casablanca durant l'estiu

Almenara programa teatre i circ familiar a la Platja Casablanca durant l'estiu - (foto 1)

  Sota el lema “a l’estiu somriu” la Platja Casablanca d'Almenara albergarà una sèrie de representacions teatrals i activitats per a tota la família que es prolongaran durant l'estiu, comprenent el programa  titulat “Estiuet Almenara”. Totes les activitats programades seran gratuïtes i organitzades des de l’Ajuntament d’Almenara.

  Així, coincidint amb la Fira d’Estiu del Comerç a la Mar, el diumenge 21 de juliol arribarà a les 20 hores en el Passeig Marítim (enfront del Ros Mari) l'espectacle Circuentos a càrrec de A la Lluna, Art i Entorn. Les representacions seguiran el diumenge 4 d'agost en la Posta Sanitària a les 12 del migdia amb Escafandres, a càrrec d'Ameba Teatre.

  El dissabte 10 d'agost, després de la cercavila de fanalets de “meló d’alger”, popularment coneguda com el “xixo xixero”,  la Tourné Teatro representarà en el Parc Municipal a les 22 hores l'espectacle “l’Illa del Tresor”. Ja diumenge 11, Ameba Teatre prendrà el relleu amb “Carro de Juegos” en la zona del Ros-Mari en el Passeig Marítim, a partir de les 20 hores.

  En el mateix lloc i a la mateixa hora, el diumenge 18 d'agost arribarà la representació de “La princesa o no?” a càrrec de Proyecto Caravana. En el mateix lloc i hora, el cicle es tancarà el diumenge 25 d'agost amb Magic Clown a càrrec de Baraka Circ.

  Prèviament a tots aquests espectacles familiars, i englobat en l’Estiuet, el Casal Jove d’Almenara organitzarà en el camp de futbol de la Platja Casablanca el divendres 12 de juliol, els campionats de la Mar de Jocs, per a xiques i xics a partir d'11 anys. 

  ocultar
  Almenara programa teatre i circ familiar a la Platja Casablanca durant l'estiu
  Pujar