6 de juliol de 2020 6/7/20

Almenara potencia la Fira de Nadal amb més activitats i nou emplaçament

Almenara potencia la Fira de Nadal amb més activitats i nou emplaçament - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almenara potencia la Fira de Nadal amb més activitats i nou emplaçament - (foto 2)

  La tradicional Fira de Nadal en la qual participen els comerços i associacions d'Almenara se celebrarà enguany el dissabte 8 de desembre totalment renovada i amb un nou impuls amb “l'objectiu de l’ajuntament de que amb els canvis es puga potenciar més i consolidar-la com a referent de les activitats nadalenques en la nostra localitat, així com buscar el foment del comerç local” segons ha explicat l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez.

  La primera gran novetat serà el canvi d'ubicació, doncs se celebrarà en la Plaça del Mercat en lloc de la Plaça de l'Església, amb l'objectiu de donar un espai més ampli per a abastar l'increment previst de comerços i entitats locals participants en la mateixa. Al mateix temps, en aquesta ubicació permetrà acollir un major nombre d'activitats, que augmenten i presenten també novetats respecte a edicions anteriors. Un altre canvi és que s'aprofita el dissabte 8 de desembre que és festiu per a la realització de la fira.

  Així, la nova ubicació permetrà que els comerços puguen presentar amb una major visibilitat els seus productes i promocions especials, que és un dels objectius, doncs se busca el foment del comerç local que és base de l'economia i que també genera llocs de treball en el municipi. Al mateix temps, la plaça del Mercat també permetrà la instal·lació de castells inflables per a la diversió dels més xicotets i com a novetat hi haurà un àrea habilitada amb taules i cadires per a degustacions dels productes dels comerços locals participants així com de vins i formatges de la província de Castelló.

  Pel que fa a la programació de la Fira de Nadal del Comerç d’Almenara, assenyalar que obrirà les seues portes a les 10 del matí. A les 11 es realitzaran tallers i manualitats creatives amb temàtica nadalenca. A partir de les 12 arribarà la interpretació de nadales a càrrec de la Llavor Dolçaina i Tabal així com del cor de l’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA). I com a gran novetat matinal, hi haurà un Show Cooking nadalenc per a xiquets i xiquetes a partir de les 13 hores.

  Ja a la vesprada, la programació d'activitats arrancarà a les 16 hores amb l'elaboració de manualitats en anglès amb English Tribe. Una hora més tard, hi haurà un taller de llepoliess, per a elaborar broquetes nadalenques. Finalment els personatges de Disney visitaran la fira a les sis de la vesprada, hora on hi haurà una “xocolatà” amb “fartons”.

  L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez ha agraït la participació i col·laboració de comerços, associacions i entitats locals en la fira, així com el treball realitzat des del departament municipal corresponent per a l'impuls i la millora de la Fira de Nadal d'Almenara, al mateix temps que ha convidat a veïns, veïnes i visitants al que el dissabte 8 de desembre s'acosten i participen en la fira.

   

   

  Pujar