22 de setembre de 2020 22/9/20

Almenara posa en marxa la segona edició del llibre de relats “Aquest és el meu poble!”

Almenara posa en marxa la segona edició del llibre de relats “Aquest és el meu poble!” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almenara posa en marxa la segona edició del llibre de relats “Aquest és el meu poble!” - (foto 2)

  L’Associació Sexe n’rols i l'Ajuntament d'Almenara realitzaran en breu la segona edició del llibre de relats “Aquest també és el meu poble!” consistent en un recopilatori de relats o textos breus sobre experiències LGTBI (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals) especialment en els pobles amb la proposta que es “trenque el silenci” animant a compartir aquesta experiència, doncs es pretén “visibilitzar el que no es veu” i traure a la llum la situació del col·lectiu LGTBI a través d'aquests relats i crear un llibre perquè tothom puga llegir-los en trencar-se el silenci. Les persones interessades poden enviar els seus relats fins al 31 de maig, bé amb el seu nom, bé de forma anònima.

  El primer tinent d'alcalde i regidor de Cultura, Francesc Bargay ha destacat que amb aquesta iniciativa “volem consolidar el projecte iniciat juntament amb l'associació el passat any” amb l'objectiu de “fer visibles les experiències i fomentar la igualtat real que és el nostre objectiu final”. Es pretén que les experiències, més o menys boniques, les facilitats o dificultats “isquen a la llum”, especialment en els pobles. D'aquesta manera “seguim amb la iniciativa empresa l'any anterior per a a poc a poc anar consolidant-la”.

  El regidor destaca que aquest llibre és una nova aposta per el “foment de la igualtat” igual que també “destaquem de manera permanent en els nostres edificis municipals de la mateixa manera la bandera del col·lectiu LGTBI, així com els cartells en contra de la violència de gènere”.

  Cal assenyalar que el llibre serà una recopilació de relats, mai un concurs, i que podran ser enviats de manera anònima si es desitja per a preservar la intimitat de la persona que escriga i remeta el text. Hauran de tenir una extensió màxima de 2 pàgines en DIN A-4 escrites amb lletra Arial o Times New Roman 12 punts a doble espai. El text podrà estar escrit en qualsevol idioma, encara que si no és valencià o castellà, haurà d'estar acompanyat d'una traducció. Destacar que es publicaran tots els textos a excepció dels quals tinguen continguts masclistes, LGTBI-fòbics o racistes. Es poden enviar relats des de qualsevol localitat.

  La data límit per a la presentació dels relats serà el 31 de maig. Les persones interessades podran remetre els seus relats per correu electrònic a sexeirols@gmail.com o per correu postal a Regidoria de Cultura, c/Casablanca, 56 i amb Codi Postal 12.590 d'Almenara.

   

  Pujar