elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara dona suport a la manifestació per la citricultura del diumenge 7 d'abril a València

Almenara dona suport a la manifestació per la citricultura del diumenge 7 d'abril a València

    L'Ajuntament d'Almenara se suma una vegada més a les protestes i manifestacions per la defensa de “la nostra citricultura” convocades des de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador, de la qual forma part el consistori. La pròxima manifestació serà el diumenge 7 d'abril a València, una manifestació conjunta de tots els municipis que partirà des de l'Estació del Nord i arribarà fins a la Delegació del Govern, on conclourà amb la lectura de l'habitual manifest. La protesta començarà a les 11 del matí.

    Per a facilitar l'assistència a la manifestació, l'Ajuntament d'Almenara posarà un autobús que partirà el propi diumenge 7 d'abril a les 9.30 del matí des de la parada situada enfront del Poliesportiu Municipal Cobert. Les persones interessades hauran d'inscriure's per a reservar plaça en el mateix en el Molí d’Arròs.

    L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha animat a la participació i ha mostrat una vegada més el seu suport als agricultors destacant “la injusta situació que estan vivint actualment” reclamant a l'administració que “estiga al costat dels agricultors i dels cítrics valencians” que és el que “demandem en aquestes protestes”, per la qual cosa “aquesta alcaldessa estarà al costat dels agricultors donant suport totalment les seues demandes i reivindicacions, com és el cas”.

     

    Pujar