16 de gener de 2021 16/1/21

Almenara celebrarà la Setmana de la Dona del 3 al 9 de març

Almenara celebrarà la Setmana de la Dona del 3 al 9 de març - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almenara celebrarà la Setmana de la Dona del 3 al 9 de març - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Almenara en col·laboració amb diverses associacions locals ja està ultimant la programació de la Setmana de la dona que començarà el diumenge 3 de març i conclourà el dissabte 9 amb diverses activitats com a monòlegs, teatre, exposicions, esport i música.

  Així, el diumenge 3 de març a les set de la vesprada en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire arrancarà la setmana amb la monologuista Carol Tomás que participa entre altres en el programa “Assumptes Interns” d'À Punt Mèdia. D'altra banda, dins de l'àmbit teatral, el 8 de març a les sis i mitja de la vesprada, Som Teatre representarà també en el Paulo Freire “Dona i cuidadora”.

  En l'àmbit esportiu destaca la novetat del jumping que serà en el poliesportiu municipal el dimecres 6 a les set de la vesprada en el poliesportiu municipal. A més el dimarts 5 en el propi poliesportiu es realitzaran classes de defensa personal. Finalment en el capítol deportes destacar que els dies, 4, 6 i 8 de març de 9.30 a 11 en la plaça 8 de març hi haurà gimnàstica de manteniment per a majors.

  En l'àmbit de les exposicions destacar que amb la Setmana de la Dona s'estrenen les exposicions itinerants d'art contemporani del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana pertanyent a la Generalitat Valenciana. Així, la primera cita serà la mostra “Mirades irreverents: feminismes, sonoritat i testimoniatges”, que arribarà al Molí d’Arròs el dijous 7 de març a les 19 hores. Una hora abans, a les 6, en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire s'inaugurarà una altra mostra, en aquest cas fotogràfica, que porta per títol “Dones” a càrrec del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) i el grup Art de la Llum d'Onda.

  La Setmana de la Dona es tancarà el dissabte 9 de març amb la tradicional “marxa de la dona” que començarà a les cinc de la vesprada, per a  la volta degustar un berenar i assistir al concert de la cantautora local Eva Gómez ,que posarà el punt i final a les activitats.

  Pujar