6 de juliol de 2020 6/7/20

Almenara celebra la primera Fira de l'Apicultura

Almenara celebra la primera Fira de l'Apicultura - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almenara celebra la primera Fira de l'Apicultura - (foto 2)
  Almenara celebra la primera Fira de l'Apicultura - (foto 3)
  Almenara celebra la primera Fira de l'Apicultura - (foto 4)
  Almenara celebra la primera Fira de l'Apicultura - (foto 5)
  Almenara celebra la primera Fira de l'Apicultura - (foto 6)
  Almenara celebra la primera Fira de l'Apicultura - (foto 7)

  El Pavelló Poliesportiu Cobert d'Almenara acull aquest cap de setmana la primera edició de la Fira Apícola de la localitat en la qual al voltant de 25 expositors mostren productes de tot tipus vinculats al sector de l'apicultura i de la mel. La Fira estarà oberta, d'accés lliure i gratuït, estarà oberta tant avui com a matí durant tota la jornada. La fira està organitzada per la Asociación Española de Apicultores, la Tienda del Apicultor i l'empresa local Miel el Terrero, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almenara.

  Per al públic en general s'ofereixen i es ven mel en les seues diverses varietats així com també les últimes innovacions. Al mateix temps s'ofereixen productes com a pol·len,*propolis, gelea reial, caramels de mel, xarops i fins i tot cervesa artesanal amb mel. Un altre apartat també destacat és el dels productes cosmètics i d'higiene elaborats amb mel. De fet s'ofereixen alguns guardonats internacionalment.

  D'altra banda, també hi ha una mostra d’antigues colmenes i utensilis vinculats a l'apicultura als quals se sumen els elements més moderns com per exemple una colmena de la que la mel ix ja directa emplenant el pot. Els professionals de l'apicultura en la fira trobaran tota classe de maquinàries i productes, especialment els més nous i moderns. La fira es completa amb una sèrie de conferències especialitzades que s'ofereixen en el Centre FPA Paulo Freire.

  Pujar