elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés

Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés
  MÉS FOTOS
  Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés - (foto 2)
  Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés - (foto 3)
  Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés - (foto 4)
  Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés - (foto 5)
  Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés - (foto 6)
  Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés - (foto 7)
  Almenara celebra la festivitat de la Mare de Déu del Bon Succés - (foto 8)

  Almenara celebra avui la festivitat de la patrona de la localitat, la Mare de Déu del Bon Succés amb diversos actes de caràcter religiós i musical. Aquest matí, els quintos i quintes d'enguany (festers i festeres) s'han vestit amb els trages tradicionals per a participar en el trasllat de la imatge des de la Capella fins a l'Església del municipi on s'ha celebrat la santa missa. Destacar que en el trasllat han participat també les quintes i quintos dels 25 anys així com la banda de música. D'altra banda, els campaners d'Almenara s'han encarregat de la realització del volteig de campanes manual, com es feia antigament, mentre que les dones del cor s'han encarregat de posar el punt musical als actes litúrgics matinals.

  Aquesta vesprada està prevista una nova missa i la solemne processó en la qual a més participarà l'Associació de Bombos i Tambors d'Almenara, al costat de la banda de música Santa Cecília. Una vegada acabe se celebrarà el tradicional castell de focs artificials.

  A partir de les 23 hores, l'auditori Vicente Casanova Rebollar es vestirà de gala per a acollir el musical "Recordant a *Nino Bravo" en el qual participarà entre uns altres el cantant local, Ximo Beri, així com la banda de música de l'Associació Musical Santa Cecilia d'Almenara, acte organitzat des de l'Ajuntament d'Almenara. Després els quintos recuperen la Nit de Rock amb el grup "la Fulla Kaduka".

  Demà dimarts serà el dia dedicat a Sant Roc, en el qual es repetiran els actes religiosos, com el trasllat matinal, la missa tant al migdia com a la vesprada, i la solemne processó. De nou a les 23 hores, l'Auditori Vicente Casanova Rebollar acollirà un dels espectacles musicals més esperats, la "Nit Pop" amb dos històrics de la música espanyola com són Javier Urquijo de Los Secretos i Carmelo López del Nord, acte organitzat des de l'Ajuntament d'Almenara. La jornada acabarà amb la discomòbil del X aniversari de la penya ADT.

  Pujar