23 d’octubre de 2020 23/10/20

El Centre de Formació d’Almassora obrirà tot el dia per primera vegada des de desembre

El Centre de Formació d’Almassora obrirà tot el dia per primera vegada des de desembre - (foto 1)
  • L’antiga Escola Taller acollirà a 60 estudiants durant un any

L'Ajuntament d'Almassora obrirà per primera vegada el Centre de Formació en horari de matí i vesprada a partir del pròxim mes de desembre. Els tres tallers d'Ocupació concedits per la Generalitat Valenciana i l'aprovació de la pròrroga del projecte Et Formem permetran cobrir tota la capacitat de l'edifici situat en l'avinguda José Ortiz i multiplicar el nombre de persones beneficiàries.

El regidor d'Ocupació d'Almassora, Javier Martí, ha assenyalat que l'Ajuntament ha iniciat el procés de selecció de les set persones que s'encarregaran d'impartir els tallers i de la labor administrativa del centre. No en va, el Consell ha confirmat al consistori la concessió dels tallers d'obra de paleta, jardineria i administració en els quals participaran 30 persones en horari de vesprada. El projecte també compta amb finançament municipal i del Ministeri de Treball.

D'aquesta forma, l'Ajuntament ha publicat les bases per a la selecció de la persona que dirigirà els tallers durant un any, entre desembre de 2019 i 2020, en horari de 14.30 a 22.30 hores. Per a accedir a la plaça és necessària titulació universitària. A més, l'Ajuntament busca un auxiliar administratiu a jornada completa i el professorat de suport a mitja jornada, que haurà de tindre la titulació de docent de Primària o grau amb CAP o un mínim de 300 hores de formació metodològica.

Quant als tallers específics, Almassora necessita professor d'operacions auxiliars de revestiments continus en construcció i fàbriques d'obra de paleta per al taller, una altra persona que s'ocuparà del mòdul de serveis administratius i generals i d'activitats administratives en relació amb el client i, finalment, el responsable d'activitats auxiliars en vivers, jardins i zones verdes.

Tal com han indicat des del departament d'Ocupació, les persones interessades tenen un termini de cinc dies hàbils per a la presentació de sol·licituds de participació en la convocatòria aportant els models i complint els requisits i condicions que es recullen en les bases que regeixen la convocatòria, que es troben, juntament amb els citats models, en la següent adreça http://www.labora.gva.es/va/programas-formativos i en aquesta adreça en l'apartat Tallers d'Ocupació.

A aquests tres tallers que inclouen classes formatives i pràctiques en els diferents departaments municipals i la nau II del Centre de Formació s'uneix la pròrroga del programa Et Formem, que aconsegueix altres 30 persones. L'alumnat d'aquest pla estudiarà i farà les seues pràctiques als matins per a compatibilitzar els usos de l'edifici amb el programa vespertí.

Pujar